• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Яйця, зварені круто, є незамінним продуктом для здоров’я людини

    Опубликовано: 2022-07-17 14:08:24

    Круто варені яйця корисні при схудненні.

    Існує багато способів використовувати в кулінарії зварені круто яйця. Наприклад, ви можете нафарширувати їх або зробити інгредієнтом салату. Хоча яйця можна смажити або готувати пашот, проте звичайне варіння є одним із найкращих і простих способів включити їх у ранкове меню, інформує Ukr.Media.

    Білок при такому способі приготування залишається всередині шкаралупи, а жовток — всередині білка. Це забезпечує максимальне збереження всіх поживних речовин і смакових властивостей. Яйце, зварене круто, запобігає захворюванню, допомагає залишатися у формі і покращує загальний стан здоров’я.

    Яйце, зварене круто, чи яєчня

    Поживність яєць залежить від способу приготування. Смаження додає в раціон більше калорій, ніж звичайне варіння. Одне велике яйце містить близько 80 калорій, але якщо ви смажите його на вершковому маслі або рослинній олії, ця цифра збільшується. Тому надавайте перевагу вареним яйцям, щоб уникнути непотрібних калорій і жиру.

    Поживна цінність яйця, звареного круто

    Неймовірно, скільки поживних речовин містить одне яйце, особливо варене. Воно забезпечує організм такими мінералами, як селен, фосфор, холін, кальцій і цинк. Це також джерело вітамінів А, В, D, Е і К. Оскільки в яйцях багато білка і мало жиру, спортсмени часто вживають їх. Так вони поповнюють запаси протеїну.

    Яйця, зварені круто, і втрата ваги

    Оскільки під час дієти необхідно знизити калорійність раціону і при цьому спробувати зберегти м’язову масу, яйця, зварені круто, є незамінним продуктом, який ви можете сміливо включити в меню під час схуднення. У них достатньо протеїну, щоб ви були ситими і не харчувалися між прийомами їжі. Доведено також, що вживання яєць під час сніданку призводить до меншого споживання калорій протягом усього дня.

    Такі яйця актуально вживати спортсменам і людям, що активно займаються спортом. Річ у тому, що білок допомагає відновити м’язи після розривів, травм або перенапруження унаслідок надмірної фізичної активності. Інша корисна для схуднення властивість — наявність у складі селену і вітаміну B. Селен підтримує функціонування щитовидної залози, а вітамін B — метаболічні процеси в організмі.

    Яйця, зварені круто, і здоров’я кісток

    До того ж яйця, зварені круто, покращують стан кісток. Вони постачають кальцій, який використовується тілом для зміцнення і ущільнення структури кісткової тканини. Часте вживання яєць допомагає зберегти кістки сильними навіть у похилому віці.

    Яйця, зварені круто, і серце

    Досі не припинилися суперечки щодо високого вмісту холестерину в яйцях. Яйця справді можуть підвищувати рівень цієї речовини. Існує два типи холестерину: HDL і LDL. Перший корисний для загального здоров’я і саме він важливий, коли ви їсте яйця. Деякі дослідження навіть виявили, що вони сприяють зміні структури холестерину LDL (або поганого), так зменшуючи ризик серцевих хвороб.

    Яйця, зварені круто, і профілактика захворювань

    З інших поживних речовин, що містяться в яйцях, можна назвати цинк і холін. Цинк — елемент, що сприяє поліпшенню роботи клітин імунної системи, що захищає нас від хвороб. Холін також є цінною речовиною і пов’язаний зі створенням більшої кількості клітин. До корисних властивостей яєць, зварених круто, також відносяться: поліпшення інтелектуальних здібностей, підвищення енергії, зниження кров’яного тиску і запобігання онкологічних захворювань.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.