• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Окупанти обстріляли завод плитки Zeus Ceramica у Слов'янську

    Опубликовано: 2022-07-14 10:15:18

    Російські війська обстріляли завод з виробництва керамограніту Zeus Ceramica у Слов'янську Донецької області. Про це повідомив у своєму Telegram-каналі, виклавши відповідні фото, начальник обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

    "Сьогодні ввечері приміщення заводу потрапило під обстріл – на щастя, обійшлося без жертв, але є чимало пошкодженого майна. Zeus Ceramica – провідний виробник у своїй галузі... Руйнація такого заводу – серйозний удар по економіці регіону", - зазначив він.

    Зазначимо, що завод "Зевс Кераміка" був створений в 2003 році. Підприємство з італійськими інвестиціями виробляє зокрема, інтер'єрну та технічну плитку, а також сходинки для сходів.

    Виробничий процес підприємства включає повний цикл, починаючи з переробки сировини і закінчуючи готовою продукцією, покладеної на піддони.

    Нагадаємо також, що напередодні російські війська обстріляли з реактивних систем залпового вогню територію чотирьох підприємств у східній частині Харкова, зокрема завод "Південкабель".

    13 липня вони нанесли ракетний удар по підприємству в Дніпровському районі Запоріжжя, через що відбулися великі руйнування та пожежа, а щонайменше 14 людей зазнали поранень.

    Тимофій Бесп'ятов

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.