• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ППО не може вберегти Харків від реактивних снарядів, потрібно відкидати ворога – ОВА

    Опубликовано: 2022-07-12 15:30:39

    Щоб росіяни не могли обстрілювати Харків із реактивних систем залпового вогню, які стріляють на відстань до 70 км, їхні війська мають бути відкинуті "якнайдалі". Про це в ефірі телемарафону сказав голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

    "Якщо ми говоримо про РСЗВ "Смерч" та "Ураган", які використовує ворог, то вони б'ють на відстань до 70 км. Зважаючи на те, що у нас деякі ділянки кордону з РФ нараховують лише 40 км, то, звичайно, якнайдалі ми маємо відкинути ворога та вибудовувати найсучаснішу лінію оборони", – сказав він.

    Синєгубов пояснив, що збити снаряди РСЗВ, на відміну від крилатих ракет, "вкрай важко, фактично неможливо". Також під час обстрілу з РСЗВ не спрацьовує сирена повітряної тривоги, тому що реактивний снаряд летить секунди.

    Глава ОВА сказав, що з території Бєлгорода у бік Харкова сьогодні було випущено 15 ракет, у місті впали три.

    11 липня російські окупанти завдали масованого удару по Харкову. За останніми даними загинули шестеро людей, 31 особа поранена.

    Вадим Ребрина
     
    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.