• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • З-під завалів у Часовому Яру дістали ще трьох загиблих

    Опубликовано: 2022-07-11 12:45:27

    З-під завалів п'ятиповерхового будинку у місті Часів Яр на Донеччині, зруйнованого ракетним ударом російських загарбників у суботу, 9 липня, дістали ще три тіла, повідомили в ДСНС.

    "Станом на 8:45 11 липня особовим складом Головного управління виявлено та вилучено з-під завалів 18 загиблих, врятовано з-під завалів 6 осіб, проведено розчищення та розбирання близько 137 тонн зруйнованих елементів будинку, роботи продовжуються", – кажуть в ДСНС.

    Встановлено мовний контакт з двома особами, які перебувають під завалами. Від Головного управління залучено 55 осіб та 7 одиниць техніки, два автокрани та два навантажувачі від місцевих органів влади.

    Як повідомлялося, російські окупанти з "Ураганів" у суботу атакували Часів Яр, зруйнувавши 5-поверховий житловий будинок.

    Станом на 13:00 повідомлялося про 15 загиблих, знайдених під завалами, та п'ятьох врятованих. Також повідомлялося про 24 людей, зокрема дитину, які, ймовірно, залишалися на той час під завалами.

    Максим Беркаль

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.