• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вчені назвали ще одну небезпечну властивість цукру

    Опубликовано: 2022-07-11 08:08:37

    Споживання цукру підвищує ризик виникнення запальних захворювань кишечника.

    Про це повідомили канадські вчені з Університету Альберти на сайті ВНЗ, інформує Ukr.Media.

    Експерименти показали, що миші, чий раціон містив в основному цукор, мали після штучно викликаного коліту більше пошкодження кишкової тканини.

    Відзначається, що цукор стимулював розвиток хвороботворних бактерій.

    При цьому продукти життєдіяльності бактерій можуть вільно переміщатися з кишечника, де вони зазвичай перебувають, в інші частини організму.

    Все це може підвищити ймовірність розвитку інших, також і нейродегенеративних захворювань, таких як хвороба Альцгеймера і Паркінсона.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.