• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ризику різкої зміни політики Великобританії щодо підтримки України немає, — британський міністр оборони

    Опубликовано: 2022-07-08 11:30:54

    Після заяви Бориса Джонсона про рішення піти з посади прем'єр-міністра Великобританії постало питання про подальшу політику країни щодо України. Імовірний наступник Джонсона міністр оборони Бен Уоллес заявив, що країна й надалі підтримуватиме Україну. Про це повідомляє The Guardian.

    Уоллес зазначив, що Джонсон очолював уряд під час спалаху Covid-19 та Brexit і якщо у цих випадках до нього могли бути питання, то щодо підтримки України з початку повномасштабної війни вся політична система Великобританії підтримує те, що він робив.

    "Я не очікую, що ця підтримка (України – Delo.ua) може якось змінитися", - сказав Уоллес.

    Як повідомляє Sky News, посилаючись на останнє опитування YouGov, саме Уоллес є явним фаворитом серед членів Консервативної партії на роль наступного прем'єр-міністра.

    Нагадаємо, Борис Джонсон виконуватиме обов'язки прем'єра, поки партія не обере нового главу, який автоматично очолить уряд. Після офіційної заяви про відставку чинний глава британського уряду провів телефонні переговори з президентом України Володимиром Зеленським.

    Джонсон підтвердив непохитну підтримку України з боку Великої Британії, незважаючи на те, хто буде прем'єром.

    Віта Молодан

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.