• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Боррель закликав Китай «відіграти більш конструктивну роль» у вирішенні питання війни рф проти України

    Опубликовано: 2022-07-08 09:15:42

    Верховний представник ЄС із закордонних справ і політики безпеки Жозеп Боррель закликав Китай відіграти більш конструктивну роль у вирішенні питання війни росії проти України. Він повідомив про це у Twitter після переговорів з китайським державним радником і міністром закордонних справ Ван І, інформує УНН.

    Цитата

    "Обговорили з членом Держради Китаю Ван І відносини ЄС і Китаю. Закликав Китай відігравати більш конструктивну роль у вирішенні (питання - ред.) війни росії проти України та припинити поширювати дезінформацію про причини та катастрофічні глобальні економічні наслідки нападу росії", - написав Боррель.

    Раніше

    Цього тижня в Індонезії пройде зустріч міністрів закордонних справ G20, на якій в центрі уваги буде російсько-українська війна. До країн "Групи двадцяти" також входить і Китай, який стримано відреагував на вторгнення росії в Україну.

    Марина Тищенко

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.