• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Українська колона вперше взяла участь у параді на День незалежності США

    Опубликовано: 2022-07-05 17:00:10

    4 липня українська колона вперше взяла участь у параді у Вашингтоні на честь Дня незалежності США. Про це повідомили Голос Америки та посол у США Оксана Маркарова у Facebook.

    Зазначається, що парад організовує Національна паркова служба США. У ньому беруть участь оркестри з різних штатів, військові підрозділи, відомі творчі колективи.

    Україна в ньому брала участь уперше. Її представляли танцювальний колектив "Карпатія", дитяча організація "Пласт", Ukrainian American Veterans, команда посольства США та громадські організації, зокрема United Help Ukraine та US Ukraine Activists.

    Повідомляється, що представники української діаспори розгорнули великий прапор України, прикрасили машини українськими та американськими прапорцями, а на чолі колони помістили банер із подякою США за підтримку. Маркарова додала, що учасники колони регулярно співали марш "Ой, у лузі червона калина" та скандували "Слава Україні".

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.