• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Буданов пояснив збільшення ракетних обстрілів з боку Росії: Змінився керівник «операції»

    Опубликовано: 2022-07-04 15:00:51

    Начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов вважає, що збільшення ракетних обстрілів з боку Росії пов'язано зі зміною командувача російських сил в Україні. Про це він сказав в інтерв'ю РБК-Україна.

    "Ніякої конспірології або якихось далекоглядних планів тут немає. Змінився керівник, як вони кажуть, "спеціальної воєнної операції" в Україні, ним став командувач повітряних сил. Він вміє воювати бомбардувальниками та ракетами, ось він робить те, що вміє", – сказав Буданов.

    Він додав, що Росія стала частіше використовувати для обстрілів старі радянські ракети Х-22 з низькою точністю, але її це повністю влаштовує.

    На питання, як довго залишатиметься ракетна загроза з боку Росії, Буданов відповів: "На жаль, вона є на даному етапі". Він запевнив, що розвідка володіє інформацією про те, скільки ракет ще має Росія, але вона не для розповсюдження.

    Андрей Водяный

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.