• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вчені довели, що рівень цукру та холестерину у крові можна знизити стравами корейської кухні

    Опубликовано: 2022-07-03 06:34:52

    Корейські страви допоможуть людям із підвищеним рівнем цукру та холестерину у крові.

    Співробітники Сеульського університету під час дослідження виявили, що страви корейської кухні знижують рівень холестерину і цукру у крові. При виборі цих продуктів зменшується ризик діабету і інфаркту, інформує Ukr.Media.

    Вчені провели експеримент, залучивши 54 особи з ожирінням. Випробовуваних розділили на дві групи і годували протягом місяця стравами американської та корейської кухні відповідно. У результаті у представників першої категорії підвищилися рівень цукру і холестерину у крові, а також артеріальний тиск і маса тіла. У випробовуваних з другої групи зменшилася кількість глюкози в організмі, вони схудли і покращили стан здоров’я. Вчені зафіксували у середньому зміну холестерину у крові учасників експерименту на 10 %.

    Відзначимо, що до списку кращих страв корейської кухні входить кімчі — квашена в червоному перці капуста, яка збагачує організм вітаміном C і захищає від інфекцій завдяки своєму складу.

    Цей кулінарний виріб готується з використанням різних інгредієнтів, але наведений приклад одного з найбільш поширених способів. Популярною корейською стравою називають пібімпап — рис з овочами і яйцями, що забезпечує людину вітамінами, білками і поживними речовинами.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.