03 июл, 06:34
Корейські страви допоможуть людям із підвищеним рівнем цукру та холестерину у крові.
Співробітники Сеульського університету під час дослідження виявили, що страви корейської кухні знижують рівень холестерину і цукру у крові. При виборі цих продуктів зменшується ризик діабету і інфаркту, інформує Ukr.Media.
Вчені провели експеримент, залучивши 54 особи з ожирінням. Випробовуваних розділили на дві групи і годували протягом місяця стравами американської та корейської кухні відповідно. У результаті у представників першої категорії підвищилися рівень цукру і холестерину у крові, а також артеріальний тиск і маса тіла. У випробовуваних з другої групи зменшилася кількість глюкози в організмі, вони схудли і покращили стан здоров’я. Вчені зафіксували у середньому зміну холестерину у крові учасників експерименту на 10 %.
Відзначимо, що до списку кращих страв корейської кухні входить кімчі — квашена в червоному перці капуста, яка збагачує організм вітаміном C і захищає від інфекцій завдяки своєму складу.
Цей кулінарний виріб готується з використанням різних інгредієнтів, але наведений приклад одного з найбільш поширених способів. Популярною корейською стравою називають пібімпап — рис з овочами і яйцями, що забезпечує людину вітамінами, білками і поживними речовинами.
Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/528715.html
Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua