• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Росіяни підійшла до Лисичанська з різних боків, евакуація цивільних неможлива, - голова ОВА

    Опубликовано: 2022-07-01 10:15:18

    Армія Російської Федерації підійшла до Лисичанська у Луганській області з різних боків, проте бої в самому місті не ведуться. 

    Про це розповів голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай. 

    "Російська армія підійшла з різних боків до Лисичанську. Вони як завжди відзвітували, що вони половину міста контролюють, і місто майже в оточенні. Це неправда, але обстріли дуже потужні. Вони навмисно розстрілюють наші гуманітарні центри, є поранені. Зараз ми радимо людям постійно знаходитися в укриттях, тому що евакуація неможлива", - сказав Гайдай. 

    Очільник ОВА наголосив, що під‘їзні дороги до Лисичанська окупанти мінують протитанковими мінами. 

    "Обстрілюють навіть дистанційно, мінують під'їзні дороги протитанковими мінами. Тобто можна проїхати по дорозі, повертатись назад, а вона вже буде замінованою", - додав Гайдай.

    Нагадаємо, окупаційні війська отримали частковий успіх при штурмі Лисичанського нафтопереробного заводу в Луганській області та наразі утримують північно-західну та південно-східну частини заводу.

    Анастасія Дєдковська

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.