• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Здатність ЗСУ вести затяжні бої та відходити буде ключовим фактором – розвідка Британії

    Опубликовано: 2022-06-30 14:45:29

    Здатність українських сил вести затяжні бої та відходити до оточення буде ключовим фактором у результаті кампанії на сході країни. Про це повідомляє в Twitter Міноборони Великої Британії із посиланням на дані своєї розвідки.

    Зазначається, що українські захисники продовжують утримувати свої позиції у Лисичанську після відходу із Сєвєродонецька.

    Росія тим часом намагається зробити повзуче оточення з боку Попасної, щоб не форсувати Сіверський Донець. Поточні бої зосереджені навколо Лисичанського НПЗ за 10 км на південний захід від центру міста.

    На оперативному рівні російські сили продовжують досягати обмеженого успіху за рахунок наступу з боку Ізюму, намагаючись оточити українські сили на півночі Донецької області.

    Британські розвідники вважають, що здатність українських сил затягувати бої та вчасно відходити до оточення, найімовірніше, залишатиметься ключовим фактором у результаті кампанії.

    Марк Сировой

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.