• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • З початку вторгнення рф в Україні розмінували вже 62 тисячі гектарів

    Опубликовано: 2022-06-24 18:00:46

    Від початку військової агресії росії проти України, працівники ДСНС розмінували 62 тисяч гектарів територій, та вилучили більше 145 тисяч вибухонебезпечних предметів, з яких близько 2 тисяч бомб. Про це під час брифінгу повідомив прес-офіцер Державної служби з надзвичайних ситуацій Олександр Хорунжий, передає УНН.

    Цитата

    “Очищено територію понад 62 тисячі гектарів, знешкоджено більше 145 тисяч вибухонебезпечних предметів, з них близько 2 тисяч бомб. Ще додатково знешкоджено 602 кг вибухонебезпечної речовини”, – повідомив Хорунжий.

    Деталі

    З його слів, за приблизними підрахунками для розмінування України знадобиться 10 років. "Це оптимістичні підрахунки, бо ми ще не знаємо, що відбувається на територіях, де ведуться активні бойові дії. І що ми побачимо, коли звільнимо їх від окупантів. Підрозділи ДСНС досі працюють над розмінуванням держави після Першої та Другої світових війн", - сказав він.

    Доповнення

    З початку повномасштабного вторгнення рф в Україні піротехніки очистили майже 33 га акваторій.

    Єлизавета Калітвенцева

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.