• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Білому домі назвали три цілі майбутніх самітів G7 та НАТО: всі пов'язані з Україною

    Опубликовано: 2022-06-23 09:00:40

    Основними цілями майбутніх самітів країн Великої сімки та НАТО стануть підтримка України, зміцнення світової економіки в умовах війни, планування майбутнього демократичного світу. Про це повідомив координатор Ради національної безпеки США зі стратегічних комунікацій Джон Кірбі на брифінгу в Білому домі.

    Він розповів, що президент США Джо Байден готується до поїздки у Німеччину на G7, а потім – у Мадрид на саміт НАТО.

    "Вільний світ продемонстрував неймовірну єдність і рішучість для досягнення трьох ключових цілей, які, я думаю, ви побачите у центрі цієї поїздки", – сказав Кірбі.

    Він перерахував ці всеосяжні цілі, з якими Байден вирушає на саміти:

    – Непохитність – зміцнення непохитної підтримки демократичної, суверенної та успішної України та притягнення Росії до відповідальності за її агресивну війну.

    – Подолання збоїв у світовій економіці, включно з цінами на енергію та харчовими продуктами, які викликані війною Росії проти України, що зачіпає сім'ї у всьому світі, зокрема у США.

    – Розробка концепції позитивного бачення світу, в якому демократія може досягти успіху та перемогти авторитарні та корумповані концепції.

    Саміт G7 у Німеччині відбудеться 26-28 червня, саміт НАТО в Іспанії – 29-30 червня.

    Наталия Медведева

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.