• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Медики розкрили головний секрет міцного здоров’я

    Опубликовано: 2022-06-21 21:24:53

    В яких випадках робота імунної системи буде не ефективна, як передає Интернет-издание для девушек и женщин от 14 до 35 лет Pannochka.net

    Нестача вітамінів і мінералів знижує опірність до «зарази», інформує Ukr.Media.

    Якщо здолали ГРВІ чи грип, то захисна реакція організму погіршилася. І тут вступає в бій вітамін А, якщо його не вистачає, то й опір вірусу нульовий.

    Вчені з Гарвардського університету стверджують, що доказ того, що можна зміцнити імунітет — це міф, який роздули фармацевтичні компанії. Так вони просувають «пустушки», які допомагають поліпшити роботу імунної системи. Справа не в силі захисту, а механізмі опору. Людина вже народжується з імунітетом, і він міцний, або ні.

    Якщо хтось захворів, це не означає, що знизився імунітет, це означає, що знизилися захисні реакції організму. А в причинах треба розбиратися, але з імунітетом у людини повний порядок.

    Імунітет не винен, стверджують медики. Зробити його слабкішим з-за шкідливих звичок і способу життя можна, але справа у втраті важливих вітамінів і мінералів, без яких робота імунної системи буде не ефективна.

    Вчені розкрили секрет міцного здоров’я і назвали елементи, які важливі для правильної опірності

    Селен — фермент, який відіграє важливу роль у гормональних обмінах щитовидної залози. Він не лікує, але дуже корисний для засвоєння амінокислот. При дефіциті цього елементу виникає ризик розвитку раку, діабету і захворювань нирок.

    Група вітаміну В незамінна в злагодженості роботи імунного механізму, підвищує стійкість до бактеріальних інфекцій, допомагає лімфоцитам дозрівати і відповідати на загрозу.

    Вітамін Е активізує вироблення антитіл на вірус гепатиту C і бактерій правця, а вітамін D виступає в опорі проти туберкульозу.

    Нестача цинку гальмує захисну реакцію лімфоцитів. Однак надлишок цього елементу, як показують дослідження, порушує правильну роботу імунітету і перенаправляє його проти себе (розвиток аутоімунних захворювань).

    Імунітет — це як стіна фортеці. Без солдатів, охорони, розвідників, експертів з виявлення загрози та тактики бою, фортеця нічого з себе не представляє. Вітаміни, мінерали, клітини та антитіла — це дозорні імунного механізму.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.