• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «Москва повинна звинувачувати лише себе». Кулеба відреагував на погрози Росії на адресу Литви

    Опубликовано: 2022-06-21 16:00:24

    Москва сама має звинувачувати себе за наслідки повномасштабного вторгнення в Україну та не має права погрожувати Литві. Про це написав у Twitter міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.

    "Москва повинна звинувачувати лише себе за наслідки неспровокованого та невиправданого вторгнення в Україну. Ми вітаємо принципову позицію Литви та твердо підтримуємо наших литовських друзів", – заявив Кулеба.

    Раніше Литва повідомила губернатора Калінінградської області РФ, що в ніч проти 18 червня припинить залізничний транзит через кордон низки російських товарів, які перебувають під санкціями Євросоюзу.

    За інформацією Deutsche Welle, під заборону Євросоюзу на залізничний транзит потрапили до 50% вантажів, що доставлялися в Калінінградський ексклав, зокрема будівельні матеріали й метали. Аліханов заявив, що цим рішенням "Литва грубо порушила правила її вступу до ЄС".

    У російській Раді Федерації вже почали погрожувати Литві заявивши, що якщо "ЄС негайно не виправить ситуацію, то РФ буде розв'язано руки для розв'язання питання будь-якими способами".

    Дмитрий Гриниченко

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.