• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Окупанти обстріляли «Градами» школу в Авдіївці

    Опубликовано: 2022-06-21 12:15:26

    Російські військові обстріляли РСЗВ "Град" із магнієвими зарядами школу в Авдіївці. Про це у своєму телеграм-каналі написав голова Донецької ОДА Павло Кириленко.

    "Авдіївка. Школа №6. Сьогодні вночі окупанти обстріляли її снарядами РСЗВ "Град" з магнієвим зарядом. Це вже третя школа, знищена росіянами в Авдіївці. Усього ж на Донеччині окупанти зруйнували близько двох сотень шкіл. І щоб не розповідала їхня пекельна рашистська". пропаганда про "звільнення" та "денацифікацію", щоправда, полягає в тому, що російські орки прийшли на нашу землю знищувати і вбивати. Насамперед - цивільних", - написав Кириленко.

    Нагадаємо, українські військові відбили штурм окупантів під Слов'янськом поблизу Богородичного та Долини. На Авдіївському напрямку загарбники завдали авіаудару в районі Нью-Йорка та обстріляли населені пункти Очеретине, Авдіївка, Кам'янка, Нетайлове, Микільське та Оріхове.

    Степан Крьока

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.