• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ПАРЄ проведе спеціальні дебати щодо блокади Чорного моря та її наслідків - нардеп

    Опубликовано: 2022-06-21 10:00:05

    Парламентська асамблея Ради Європи (ПАРЄ) проведе спеціальні дебати щодо блокади Чорного моря та її наслідків, повідомив учасник української делегації у ПАРЄ, нардеп Олексій Гончаренко, пише УНН.

    Цитата

    "ПАРЄ проведе спеціальні дебати щодо блокади Чорного моря та її наслідків. Це була моя пропозиція, яку підтримала Група консерваторів у ПАРЄ, і тепер нас підтримала більшість делегатів. Тобто, дебати відбудуться", - написав Гончаренко у Telegram.

    Деталі

    Так, пленарна сесія ПАРЄ розпочалася. "Працюємо над 3 резолюціями щодо України", - вказала голова делегації України в ПАРЄ Марія Мезенцева у Telegram.

    При цьому член постійної делегації ВР у ПАРЄ Євгенія Кравчук, також повідомивши про старт літньої сесії ПАРЄ, зазначила, що порядок денний сесії передбачає низку важливих для України дебатів, зокрема:

    «Поточні безпекові виклики у Європі: роль Ради Європи»
    «Підтримка демократичної безпеки у Європі»;
    «Зафіксовані випадки політичних ув’язнень у рф»;
    «Гуманітарні наслідки внутрішньої та зовнішньої міграції, спричиненої агресією рф щодо України»;
    «Забезпечення відповідальності за збиття рейсу MH17».
    «Окрім того, з нетерпінням чекаю на ухвалення Резолюції по моїй доповіді «Справедливість і безпека жінок під час відновлення миру», яке відбудеться вже у середу», - зазначила депутатка у Facebook.

    Юлія Шрамко

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.