• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У ЄС обговорять сьомий пакет санкцій проти рф - голова МЗС Естонії

    Опубликовано: 2022-06-21 09:45:31

    У Євросоюзі обговорять сьомий пакет санкцій проти рф, який також може включати питання енергетики, повідомив міністр закордонних справ Естонії Андрес Сутть перед засіданням голів МЗС країн ЄС у понеділок, пише УНН.

    З його слів, ЄС має продовжувати тиснути на росію через її війну проти України і має продовжувати підтримувати Україну через військову та гуманітарну допомогу.

    Цитата

    "Для того, щоб це робити, нам потрібно продовжувати з сьомим пакетом санкцій, який також стосуватиметься енергетики", - сказав Сутть.

    Деталі

    Він зауважив, що це буде позитивом у контексті відмови від викопних видів пального та питання клімату.

    "І друге, про що ми сьогодні поговоримо, це гуманітарна криза, вплив, криза у цінах на продовольство, у продовольчій безпеці" війни рф проти України, зазначив голова МЗС Естонії.

    Доповнення

    4 червня повідомлялося, що ЄС уже працює над сьомим пакетом санкцій проти рф.

    Європейський Союз 3 червня офіційно опублікував шостий пакет санкцій проти рф з частковим нафтовим ембарго. Не вдалося домовитися про цілковите ембарго на російську нафту. Каменем спотикання стала позиція Угорщини.

    Юлія Шрамко

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.