• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вчені зазначили смертельну небезпеку м’яса

    Опубликовано: 2022-06-20 14:28:41

    Регулярне вживання навіть невеликих порцій м’яса підвищує ризик передчасної смерті.

    У Північно-Західному університеті США вчені довели смертельну небезпеку вживання в їжу м’яса. Про це повідомляє EurekAlert!.

    Вчені провели дослідження, зібравши і проаналізувавши дані 29 682 осіб. В опитуванні взяли участь респонденти, середній вік яких становив 53,7 року. Зазначається, що 44,4% з них складали чоловіки.

    Респонденти надали дані про свій щоденний раціон. Виявилося що вживання двох порцій червоного, обробленого м’яса або м’яса птиці на тиждень підвищує ризик серцево-судинних захворювань на 3-7%.

    Навіть при виключенні з раціону риби і птиці, дві порції червоного м’яса на тиждень пов’язані з підвищенням ризику смерті на 3% незалежно від причин.

    Вчені зазначили, що м’ясо підвищує ризик розвитку смертельно небезпечних хвороб і порушень серцево-судинної системи. Вони закликають відмовитися від переробленого м’яса, ковбасних виробів і смаженої курки.

    Раніше повідомлялося, що у любителя непросмаженого м’яса виявили 700 паразитів у мозку і легенях. Також вчені назвали продукти, що викликають залежність.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.