• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Окупанти тричі наносили авіаудари в районі Лисичанська

    Опубликовано: 2022-06-20 12:30:13

    Російські військові тричі наносили авіаудари в районі Лисичанська, у Сєвєродонецьку продовжуються бої. Про це у своєму телеграм-каналі написав голова Луганської ОДА Сергій Гайдай.

    "Ворог тричі атакував з повітря – у районах Білої Гори, Мирної Долини та одного з зруйнованих мостів, що з'єднують Лисичанськ та Сєверодонецьк. Непридатні для переміщення мости окупанти обстрілюють регулярно, добиваючи залишки інфраструктури. Ще раз постраждали селища Павлоград та Синецький. Також у Сєверодоні. супротивника потрапила територія заводу "Склопластик" та полігону рятувальників", - написав він.

    За його словами, за час обстрілу 19 червня у місті Горському внаслідок обстрілів було пошкоджено 19 будинків, у Врубівці сім будинків, а у Лисичанську обстріляно кілька адміністративних будівель.

    Нагадаємо, росіяни в Луганській області наступають у всіх напрямках. Основна кількість поранених – у Лисичанську. Обстрілюються найближчі до Сєвєродонецька квартали.

    Степан Крьока

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.