• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Українські захисники відбили атаку в районі Тошківки, - голова Луганської ОВА Гайдай

    Опубликовано: 2022-06-20 10:45:09

    Окупанти спробували піти у наступ біля селища Тошківка Луганської області. Збройні сили України відбили атаки ворога, повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай 19 червня.

    "Сьогодні росіяни намагалися зробити прорив у районі Тошківки, навіть досягли успіху, але після роботи нашої артилерії - окупанти зазнали поразки", - сказав Гайдай в ефірі телемарафону.

    За його словами, на Луганщині зберігається складна ситуація на фронті. Запеклі бої йдуть у Сєвєродонецьку: росіяни намагаються захопити місто повністю, зазнаючи масових втрат. Гайдай упевнений, що у ЗС РФ не вийде взяти місто під контроль.

    Лисичанськ повністю контролюється ЗСУ. Незважаючи на постійні обстріли з боку окупантів, "тиха" евакуація продовжується.

    При цьому в даний час, з урахуванням ситуації на фронті, евакуація мирних жителів, що ховаються на хімічному заводі "Азот" у Сєвєродонецьку, неможлива. Це не лише небезпечно, а й фізично вивести людей немає можливості.

    На підприємстві люди мають запаси їжі, але вони не поповнювалися протягом двох тижнів. Більшість із тих, хто ховається там, – це працівники хімзаводу, члени їхніх сімей та деякі місцеві жителі.

    Нагадаємо, росіяни в Луганській області наступають по всіх напрямках. Основна кількість поранених – у Лисичанську. Обстрілюються найближчі до Сєвєродонецька квартали.

    Віта Молодан

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.