• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Відрегулюйте сон за допомогою температури в спальні

    Опубликовано: 2022-06-15 14:48:26

    «Холодна голова» мається на увазі в прямому і переносному сенсі, як передає Интернет-издание для девушек и женщин от 14 до 35 лет Pannochka.net

    Переїли «неправильної» їжі? Галасливі сусіди? Вічна карусель думок? Існує багато причин поганого сну. Однією з них є температура в кімнаті й на подушці. Для гарного, повноцінного сну, необхідно, що вона не була занадто високою. Температура в спальні повинна бути між 16 і 18 градусами — набагато нижче того, що зазвичай називають кімнатною температурою, інформує Ukr.Media.

    Якщо виникають труднощі з засипанням, цей трюк може допомогти — зберігайте голову холодною. Таку пораду дає професор Інго Фробозе, керівник Інституту лікувальної фізкультури в Німецькому спортивному університеті Кельна.

    «Холодна голова» мається на увазі в прямому і переносному сенсі.

    По-перше, люди з труднощами сну можуть намагатися зберігати низьку температуру голови. Можете зробити це, струшуючи подушку на балконі на свіжому повітрі перед сном або поклавши її (добре упакованою) в холодильник на короткий час.

    По-друге, важливо регулювати розумовий процес у голові перед сном. Це теж належить до тези збереження «Холодної голови». Фробозе рекомендує медитацію або читання протягом 30 хвилин, свідоме уникнення захоплюючих фільмів, серіалів або напружених видів спорту. Смартфон і комп’ютер мають використовуватися при гострій потребі.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.