• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Макрон наважився на поїздку в Україну — ЗМІ

    Опубликовано: 2022-06-14 10:45:00

    Президент Франції Еммануель Макрон все ж таки вирішив відвідати Україну. Візит заплановано на середу, 15 червня. Про це повідомляє "Суспільне" із посиланням на першого радника посла Франції в Україні Брюно Кассанеля.

    Макрон спочатку відвідає Молдову, після чого має намір вирушити до України. Кассанель уточнив, що візит поки що "не підтверджений на 100%", проте запланований.

    При цьому напередодні телеканал CNN з посиланням на джерела в Єлисейському палаці повідомив, що Макрон ще не визначився з візитом в Україну. Останній раз французький лідер був у Києві 8 лютого у рамках зусиль щодо деескалації напруженості навколо України.

    З того часу Макрон заявляв, що хоче дочекатися хорошого моменту, щоб відвідати Україну. Зазначимо, зараз у ЄС продовжуються дискусії на тему надання Україні статусу кандидата на членство в Євросоюзі.

    Раніше президент Єврокомісії Урсула фон дер Ляйєн прибула до Києва для зустрічі з президентом Володимиром Зеленським, аби обговорити членство України в ЄС.

    Віта Молодан

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.