• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Росія наростила тиск південніше Ізюма. Вони стагнували там із квітня – британська розвідка

    Опубликовано: 2022-06-09 14:00:39

    Росія продовжує вести бої у Сєвєродонецьку, а також намагається відновити наступ у районі Ізюму. Про це повідомляється у свіжому зведенні розвідки Великої Британії.

    Розвідники повідомляють, що в районі Сєвєродонецька тривають бої, проте впродовж останніх двох діб угруповання російських військ активізувало свої зусилля в районі Ізюму, щоб просунутися на південь.

    Зазначається, що просування росіян на Ізюмському напрямку застопорилося з квітня через дії ЗСУ, які сповільнили просування Росії, вміло використовуючи місцевість.

    Ймовірно, РФ намагалася відновити угруповання військ під Ізюмом після важких втрат під Києвом, проте її підрозділи залишаються недостатньо укомплектованими.

    "Росія, ймовірно, прагне набрати обертів у цьому районі, щоб чинити подальший тиск на Сєвєродонецьк та отримати можливість просунутися вглиб Донецької області", – повідомляють британці.

    Дмитрий Гриниченко

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.