• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • США та Великобританія навчатимуть українських військових використанню нових РСЗВ

    Опубликовано: 2022-06-09 11:30:56

    У США розробили план навчання взводу українських солдатів використання сучасної реактивної артилерії залпового вогню, що підвищує ймовірність того, що на Україну може бути відправлено більше зброї, пише The Washington Post.

    За словами генерала армії, голови Об'єднаного комітету начальників штабів Марка Міллі, план залежить від початкової групи українських солдатів, які продемонструють його майстерність.

    "Ми повинні почати це з раціональної та продуманої програми, яка підготує їх до того стандарту, за якого вони стануть ефективними. Було б марно просто кинути цю систему зброї в бій. Ви повинні бути навчені цьому, щоб максимально ефективно використовувати зброю як високоточну систему", – сказав генерал армії.

    Міллі зазначив, що британці також тренуватимуть взвод, що дозволить українським силам наростити свою реактивну артилерію.

    Варто зазначити, що 7 червня у Пентагоні офіційно підтвердили постачання Україні РСЗВ HIMARS та боєприпасів.

    Британія також пообіцяла надати Україні реактивні системи залпового вогню M270 та велику кількість снарядів M31A1 до них.

    Анастасія Дєдковська

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.