• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «Здавати Сєвєродонецьк ніхто не буде». Гайдай очікує на запеклі бої на Луганщині

    Опубликовано: 2022-06-08 13:15:27

    Найближчим часом російська армія зосередить усі зусилля на захопленні Сєвєродонецька та перерізанні траси Бахмут—Лисичанськ. Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

    За його словами, росіяни кинуть усі резерви на повне захоплення Луганської області.

    "Ми очікуємо збільшення обстрілів і бомбардувань Сєвєродонецька та Лисичанська в рази, масштабні наступи на Сєвєродонецькому та Попаснянському напрямках, а також спроби знову форсувати Сіверський Донець, щоб створити плацдарм для подальшого наступу. Тобто, бої будуть запеклими, вони кинуть сюди все, щоб виконати свої завдання", – сказав Гайдай.

    Також він зазначив, що сьогодні точкою головних боїв у Луганській області продовжує залишатися Сєвєродонецьк. Окремо Гайдай закликав громадськість та журналістів "не розводити зраду", заявивши, що ніхто не збирається здавати обласний центр.

    Трасу Бахмут—Лисичанськ противник не контролює, проте сильно обстрілює, тож сьогодні цією дорогою не користуються — постачання йде іншими шляхами.

    "Плани рашистів не змінилися, вони "хочуть" до 10 червня захопити Сєвєродонецьк і "дорогу життя". На це кинуто всі рашистські сили", – резюмував Гайдай.

    Дмитрий Гриниченко

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.