• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна та Росія стикаються з однаковими проблемами у підтримці лінії оборони, - розвідка Британії

    Опубликовано: 2022-06-08 11:45:19

    Росія продовжує намагатися атакувати у Сєвєродонецьку з трьох напрямків, хоча українська оборона тримається і малоймовірно, що за останні 24 години якась із сторін досягла значних успіхів.

    Про це повідомляє розвідка Британії.

    "Армія РФ продовжує спроби атакувати "Сєвєродонецьку кишеню" з трьох напрямків, українська оборона тримається. Малоймовірно, що одна зі сторін значно просунулась за останню добу", - йдеться у повідомленні.

    У відомстві зазначають, що Росія зосереджує свій наступ на центральному секторі Донбасу та залишається в обороні на своїх флангах.

    "Українські сили нещодавно досягли певного успіху, завдавши контрударам у південно-західній частині Херсонщини, у тому числі закріпившись на східному березі річки Інгулець", - повідомляє розвідка Британії.

    Також відомство наголошує, що оскільки фронт окупованої зони сягає більш ніж на 500 км, і Росія, і Україна стикаються з однаковими проблемами у підтримці оборонної лінії при вивільненні боєздатних бойових частин для наступальних операцій.

    "В окупованій Херсонській області Росія насильно приводить свою адміністрацію у відповідність до адміністрації РФ, вводить рубль і наймає російських вчителів для введення в школах своєї навчальної програми", - зазначає розвідка Британії.

    Нагадаємо, у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України зробив прогноз, що війна триватиме до зими.

    Світлана Манько

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.