• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ЗСУ стримують росіян у Сєвєродонецьку, бойові дії тривають, - голова ОВА

    Опубликовано: 2022-06-08 11:30:11

    Українські військові стримують росіян у Сєвєродонецьку. У Лисичанську минулої доби, 7 червня, після артилерійського обстрілу загинув місцевий житель. 

    Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

    "Росіян стримують в Сєвєродонецьку, у Лисичанську небезпечно навіть у центральних районах. Саме на одній із центральних вулиць Лисичанська вчора після артилерійського обстрілу загинув місцевий житель. Поранену в місті жінку госпіталізували одразу до Чернівців", - йдеться у повідомленні.

    Також повідомляється про пошкодження декількох багатоповерхівок. Однак найбільше руйнувань, які зафіксовано на поточну годину, у Врубівці та Золотому - там пошкоджено 25 будинків.

    "Ворог продовжує нищити заклади охорони здоров’я. Останній обстріл багатопрофільної лікарні було здійснено з артилерії калібром 240 мм. А днями окупанти зруйнували будівлю місцевої станції "швидкої допомоги", - наголосив очільник ОВА.

    За його словами, українські військові дають відсіч росіянам в Сєвєродонецьку, стримують штурм. Наразі бойові дії тривають. Не мав успіху і наступ противника поблизу Тошківки. Ворог також намагався просунутися на напрямку Устинівки, однак ЗСУ відкинули окупантів.

    Зокрема, згідно з даними Генштабу, за минулу добу відбито одинадцять атак ворога, знищено три танки, п’ять артилерійських систем, дві бойові броньовані машини, тринадцять одиниць автомобільної техніки та три склади з боєприпасами противника. Підрозділами протиповітряної оборони збили два безпілотних літальних апарати типу "Орлан-10".

    Анастасія Дєдковська

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.