• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вторгнення рф: у Києві вже зареєстровано приблизно 66 тисяч переселенців

    Опубликовано: 2022-06-07 18:00:17

    На сьогодні у Києві зареєстровано приблизно 66 тисяч внутрішньо переміщених осіб, які покинули домівки через повномасштабне вторгнення рф. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник, інформує УНН.

    Деталі

    "У столиці найбільше переміщених осіб із Донецької, Луганської та Київської областей. Зокрема, з Маріуполя переселилися близько 15 тисяч осіб. Найбільше переселенців зареєстровано в Святошинському, Деснянському та Дарницькому районах", – розповів Поворозник.

    Він зазначив, що на сьогодні вимушені переселенці можуть отримати психологічну та юридичну допомогу в міських хабах VcentriHub.

    "Це і консультація психолога, і юридична консультація, і курси цифрової грамотності для людей літнього віку тощо. Також у хабах щодня проводять заняття з домедичної допомоги, навчання діям при хімічній та ядерній загрозі, правилам поведінки з вибухонебезпечними предметами. За підтримки міської влади у Києві відкрито гуманітарний центр всебічної допомоги "ЯМаріуполь". Його діяльність спрямована на допомогу переселенцям з Маріуполя. Тут вони можуть отримати психологічну та юридичну допомогу, допомогу в пошуках роботи, відновити документи. Крім того, у центрі працюють дитячі кімнати, де можна отримати дитяче харчування та необхідні для дітей речі", – нагадав Поворозник.

    Вікторія Данильченко

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.