• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Постійні обстріли. Росіяни атакують Гуляйполе та Оріхів у Запорізькій області — голова ОВА

    Опубликовано: 2022-06-07 14:30:10

    У Запорізькый області російські війська намагаються просунутися для захоплення територій — бої точаться в Оріхові та Гуляйполі. Про це повідомив голова Запорізької ОВА Олександр Старух в ефірі національного телемарафону.

    За його словами, на лінії розмежування тривають активні бойові дії, українські воїни дають відсіч росіянам. Основні зіткнення відбуваються в Гуляйполі та Оріхові, також продовжуються постійні обстріли Камишевахи та інших населених пунктів поблизу.

    Також чиновник підтвердив інформацію мера Мелітополя Івана Федорова, що окупанти відводять війська з Мелітопольського та Василівського районів, Старух зазначив, що це може бути ротацією, підрозділи супротивника переміщуються у напрямку Херсона.

    "У Запорізькому регіоні триває будівництво ліній захисту, що суттєво допомагає нашим Збройним Силам давати відсіч окупантам. Наразі створено багато фортифікаційних споруд на підступах до Запоріжжя", – сказав голова ОВА.

    Дмитрий Гриниченко

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.