• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Розвідка Британії про Донбас: ЗСУ відбили частину Сєвєродонецька, РФ загальмувала під Попасною

    Опубликовано: 2022-06-07 13:45:43

    Українські військові відбили частину Сєверодонецька, а армія Росії застопорилася під Попасною та готується наступати від Ізюма, йдеться у звіті британської розвідки про бої на Донбасі.

    Зазначається, що силам оборони України вдалося відбити частину Сєвєродонецька на вихідних, проте війська Росії, ймовірно, продовжують окупувати східні райони міста. На думку розвідників, армія РФ, ймовірно, і далі планує відрізати Сєвєродонецьк з півночі та з півдня.

    Британці також зазначили, що попри травневі успіхи на Попаснянському напрямку, просування армії РФ у цьому районі сповільнилося минулого тижня.

    Крім того, розвідники звернули увагу на повідомлення про тяжкі обстріли в районі Ізюма. На їхню думку, це вказує на підготовку РФ до відновлення наступу з півночі.

    У британській розвідці вважають, що Росії потрібно домогтися прориву хоча б на одному з цих напрямків, щоб розвинути тактичний успіх в оперативний і наблизитися до політичної мети з повного контролю над Донецькою областю.

    Марк Сировой
     
    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.