• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Чому цукор є найнебезпечнішим продуктом для організму

    Опубликовано: 2022-06-07 14:28:51

    Цукор — це найбільш небезпечний і шкідливий продукт для нашого організму, абсолютно всі повинні відмовитися від нього. Про це розповіли дієтологи, інформує Ukr.Media.

    Цукор є штучним продуктом, його природа не створювала. Це хімічна формула: фруктоза плюс глюкоза. Жоден продукт у світі не є причиною стількох смертей і не призводить до гігантської кількості патологій, як цукор. Варто розуміти, що це не лише діабет, а ще інсульти, інфаркти та атеросклероз, — наголошують дієтологи.

    Рівень цукру в крові не повинен перевищувати шість одиниць. Як тільки рівень підвищується, цукор роз’їдає шар клітин, що вистилають судини (ендолетій). І на цьому місці формується виразка, куди буде проникати плазма і забивати судини.

    Цукор за своїми властивостями ідентичний наркотикам: також викликає стійку залежність, при цьому ніякої цінності для організму не несе.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.