• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Проти статусу кандидата в члени ЄС для України майже всі великі країни ЄС, - прем'єр Італії

    Опубликовано: 2022-06-01 13:15:31

    Прем'єр-міністр Італії Маріо Драгі заявив, що проти статусу кандидата у члени Європейського союзу для України виступають майже всі країни ЄС. Про це повідомляє італійське видання TGCOM24.

    "Проти статусу кандидата в ЄС заперечують практично всі великі держави ЄС, усі вони, крім Італії. Статус кандидата не передбачається на даний момент через опозицію цих країн, але прискорена процедура для України може бути представлена. І мені здається Єврокомісія також погоджується з цим ", - Сказав Драгі.

    Драгі також назвав успішною угоду лідерів ЄС про ембарго на російську нафту і додав, що для Італії вона набуде чинності наприкінці року.

    Крім того, прем'єр Італії зазначив, що санкції проти Росії діятимуть дуже довго, торгові шляхи у світі будуть змінені надовго, якщо не назавжди.

    Нагадаємо, раніше міністр у європейських справах Франції Клеман Бон заявив , що процес входження України до складу Європейського союзу, на його думку, нібито займе "15 або 20 років".

    У свою чергу міністр Європи та закордонних справ Франції Катрін Колонна під час свого візиту до Києва заявила , що Франція підтримує прискорену процедуру надання Україні статусу кандидата у члени Європейського Союзу.

    Степан Крьока

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.