• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Управління активами та інвестиційні фонди: як грамотно вкласти кошти

    Опубликовано: 2022-05-28 14:55:58

    Управління активами та інвестиційні фонди: як грамотно вкласти кошти

    Зберігати заощадження в банці – вчорашній день. Гроші мають працювати – відома і правдива фраза. Варіантів є багато: створити власний бізнес, вкласти кошти в нерухомість, золото чи цінні папери.

    Якщо у вас немає фінансової  освіти і бажання вивчати, як працюють фінансові ринки, на допомогу прийдуть інвестиційні компанії, фонди. Тут працюють професіонали,  які чудово розбираються в інвестиціях і фінансах.  Інвестор отримує заробіток завдяки тому, що активи фонду, якими керує компанія, ростуть в ціні.

    Відмінно себе зарекомендувала компанія управління активами https://ip-am.com.ua/ «Інвестиційні партнери». Без сумніву, це одна з провідних фінансових компаній з управління активами в Україні. В її управлінні – 70 фондів.

    Спеціалісти компанії не тільки допоможуть розібратися в інвестиційних фондах, а визначать оптимальну інвестиційну стратегію, нададуть фахову консультацію. Тут цінують довіру клієнтів, готові у будь-який час відповісти на всі питання, запропонувати якісний сервіс. Досвід показує, що компанії з управління активами – реальний шанс зберегти та примножити капітал.

    Як вибрати інвестиційний фонд

    Є різні показники, на які варто звернути увагу інвестору під час вибору інвестиційного фонду.

    Це не залежить від ситуації на фондовому ринку. Це історична прибутковість, структура активів та керуюча компанія.

    Важливу роль відіграє репутація компанії. Прочитайте відгуки на сайтах, форумах, у соціальних мережах. Як показує досвід, насправді є не так багато компаній, які керують великими фондами, і при цьому мають чудову репутацію.

    Під час аналізу прибутковості фонду не варто орієнтуватися на цифри останній місяць. Краще оцінювати прибутковість фонду з початку його роботи. Таким чином можна проаналізувати, які результати показував фонд при різному стані фондового ринку. Варто врахувати і історичну середньорічну прибутковість з часу утворення фонду.

    Не менш важливо оцінити склад інвестиційного портфеля фонду.  Як показує досвід, деякі акції навіть відомих підприємствами можуть бути неліквідними на фондовому ринку в Україні. В такій ситуації потрібна консультація фахівця. Якщо ж вам не вдасться дізнатися, в які папери інвестовано кошти фонду, то краще сюди не інвестувати.

    Якщо ви вибрали кілька фондів, які мають бездоганну репутацію, високий рівень прибутковості і зрозумілий склад інвестиційного портфеля, врахуйте тарифи і комісії, які доводиться оплатити під час покупки інвестиційного сертифікату.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.