• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Війна в Україні триватиме до зими, - ГУР

    Опубликовано: 2022-05-27 12:30:58

    Представник військової розвідки України зробив прогноз, що війна триватиме до зими. Про це Вадим Скібіцький розповів під час інтерв'ю Радіо Свобода.

    За його словами, кремлівський диктатор не хоче здавати свої позиції та відмовлятися від планів, тому, за прогнозами аналітиків, війна буде довготривалою.

    "Путін не відмовляється від своїх планів. Ця війна затягуватиметься. Наскільки буде затягнута активна фаза, це буде вересень місяць чи це буде жовтень чи буде до кінця року. Це залежить від нашого опору, від стану наших сил оборони та від тієї допомоги, яку нам надають", - каже він.

    Вадим Скибицький також заявив, що з травня на Херсонщині російська армія будує кілька ліній оборони, мінує мости та дороги.

    При цьому Росія вже використала 60% запасів високоточної зброї. Запаси вичерпуються, тому їм довелося розконсервувати старі радянські боєприпаси. Також після знищення крейсера "Москва" та ГДК "Саратов" російські кораблі не підходять близько до українських берегів.

    Нагадаємо, що війська РФ відновили наступ у напрямку Слов'янська та намагаються закріпитися у Лимані.

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.