• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Російські війська намагалися протиснутися до Сєверодонецька: загинули 4 людини

    Опубликовано: 2022-05-27 12:15:38

    Через російські обстріли у Сєвєродонецьку четверо загиблих, у Лисичанську обстріляно відділення поліції, по області пошкоджено близько 50 будинків.

    Про це повідомив голова Луганської ОВ Сергій Гайдай.

    За його словами, протягом усієї доби росіяни намагалися протиснутися до Сєвєродонецька з боку Пурдівки та Щедрищевого, атакували позиції наших військових у районі Устинівки.

    "Жителі Сєверодонецька вже забули, коли в місті хоча б на півгодини встановлювалася тиша. Росіяни гатять по житлових кварталах безперервно. 26 травня від снарядів ворога загинули чотири сєвєродончанина. Всі – у старих районах міста. Двоє з них – одночасно, біля однієї багатоповерхівки. Додалися й пошкодження житлового фонду – 11 багатоквартирних та один приватний будинок, і це лише у Сєвєродонецьку", - зазначив Гайдай.

    Також підрахували кількість руйнувань після потужної артилерійської атаки на Лисичанськ упродовж 25 травня – 19 об'єктів.

    26 травня росіяни відкрили вогонь із відділення поліції. На щастя, ніхто не постраждав.

    "Загалом у Попаснянській та Гірській громадах зруйнованого житла – не перерахувати. Що відомо за 26 травня: 11 будинків у Золотому, 9 – у Гірському, 8 – у Тошківці, 4 – у Нирковому, 3 – у Миколаївці", – додав глава ОВА.

    Зазначимо, за словами Сергія Гайдая, ситуація на Донбасі є надзвичайно складною. Станом на 25 травня 2022 року вже 95% території Луганщини окуповано РФ.

    Світлана Манько

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.