• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Загарбники продовжують обстрілювати Миколаївщину: є загибла і ще 14 поранених

    Опубликовано: 2022-05-26 18:00:16

    В результаті ворожих атак за минулу добу в Миколаївській області отримали поранення 14 людей. Є загибла. Найгарячіше зараз - в Миколаївському та Баштанському районах. Про це повідомила голова Миколаївської облради Ганна Замазєєва, інформує УНН.

    За її словами, окупанти постійно обстрілюють Миколаївську область.

    Цитата

    "Зараз найбільше дістається Миколаївському та Баштанському районам - зокрема, Березнегуватській та Широківській громадам. Вчергове, знищені житлові будинки та пошкоджені, щонайменше, чотири соціальні об'єкти. На жаль, є загиблі і поранені цивільні. Зокрема на околицях Березнегуватого під обстріл потрапили дві жінки, одна загинула на місці, інша – госпіталізована до лікарні", - йдеться в повідомленні Замазєєвої у Telegram.

    Замазєєва зазначила, що за минулу добу на Миколаївщині поранення отримали 14 людей, дітей серед постраждалих немає. Травмовані отримують необхідну допомогу.

    "Загалом, станом на сьогоднішній ранок, в миколаївських лікарнях знаходяться 177 громадян, що постраждали від атак окупантів", - резюмувала вона.

    Нагадаємо

    Російські окупанти продовжують обстрілювати Миколаївську область. За добу 24 травня в регіоні поранення отримали четверо людей.

    Кароліна Гайдук

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.