Загарбники продовжують обстрілювати Миколаївщину: є загибла і ще 14 поранених

26 май, 18:00

В результаті ворожих атак за минулу добу в Миколаївській області отримали поранення 14 людей. Є загибла. Найгарячіше зараз - в Миколаївському та Баштанському районах. Про це повідомила голова Миколаївської облради Ганна Замазєєва, інформує УНН.

За її словами, окупанти постійно обстрілюють Миколаївську область.

Цитата

"Зараз найбільше дістається Миколаївському та Баштанському районам - зокрема, Березнегуватській та Широківській громадам. Вчергове, знищені житлові будинки та пошкоджені, щонайменше, чотири соціальні об'єкти. На жаль, є загиблі і поранені цивільні. Зокрема на околицях Березнегуватого під обстріл потрапили дві жінки, одна загинула на місці, інша – госпіталізована до лікарні", - йдеться в повідомленні Замазєєвої у Telegram.

Замазєєва зазначила, що за минулу добу на Миколаївщині поранення отримали 14 людей, дітей серед постраждалих немає. Травмовані отримують необхідну допомогу.

"Загалом, станом на сьогоднішній ранок, в миколаївських лікарнях знаходяться 177 громадян, що постраждали від атак окупантів", - резюмувала вона.

Нагадаємо

Російські окупанти продовжують обстрілювати Миколаївську область. За добу 24 травня в регіоні поранення отримали четверо людей.

Кароліна Гайдук

Джерело: УНН


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/526308.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua