• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Cорос: Вторгнення Росії в Україну, можливо, стало початком Третьої світової війни

    Опубликовано: 2022-05-25 14:45:37

    Фінансист-мільярдер Джордж Сорос заявив, що вторгнення Росії в Україну, можливо, стало початком Третьої світової війни, тому найкращий спосіб для Заходу зберегти вільну цивілізацію – перемогти сили Путіна, пише агентство Reuters із посиланням на текст виступу Сороса у Давосі.

    "Вторгнення могло стати початком Третьої світової війни, і наша цивілізація може не пережити її. Найкращий і, мабуть, єдиний спосіб зберегти нашу цивілізацію – якнайшвидше перемогти Путіна. У цьому суть", – цитує агентство Сороса.

    Сорос упевнений, що Путін, який казав, що "спецоперація" в Україні досягне всіх цілей Кремля, тепер вважає, що вторгнення було помилкою, і готується до переговорів про припинення вогню.

    "Але перемир'я неможливе, тому що йому не можна довіряти. Чим слабший Путін, тим більш непередбачуваним він стає", – сказав Сорос.

    На думку мільярдера, Євросоюз має зрозуміти, що Путін може припинити постачання газу, на який нині припадає близько 40% потреб Європи, "поки це справді боляче".

    "Я не можу передбачити результат, але Україна безумовно має шанси на перемогу", – підсумував Сорос.

    Роман Брыль
     
    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.