• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Глава МЗС Литви про заклики із Заходу до переговорів: Україна сама скаже, коли кінець війні

    Опубликовано: 2022-05-25 14:15:08

    Україна має сама вирішити, коли завершувати війну проти російських окупантів на своїх умовах, а не слухати заклики деяких західних діячів до перемир'я та переговорів. Про це заявив BNS міністр закордонних справ Литви Габріелюс Ландсбергіс, передає Delfi.

    Ландсбергіс коментував "формулювання деяких західних лідерів, що, можливо, необхідно припинити вогонь і почати переговори".

    Він вважає тиском на Київ заклики скласти зброю або припинити наступ на окупантів не на умовах України. За його словами, умови для закінчення війни мають бути створені в Україні.

    "Вони (українці. – Ред.) скажуть їм, коли для них закінчиться війна, скільки вони мають намір продовжувати воювати, яких результатів потрібно досягти, які цілі вони перед собою ставлять. Це не повинно виходити із західних столиць", – підсумував Ландсбергіс.

    Марк Сировой
     
    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.