• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Агресія путіна має закінчитися стратегічним провалом – голова Єврокомісії

    Опубликовано: 2022-05-25 09:15:54

    Агресія росії проти України має стати стратегічною поразкою володимира путіна. Про це повідомила голова Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн на Всесвітньому економічному форумі в Давосі, передає УНН.

    Цитата

    "Україна має перемогти в цій війні. А путінська агресія має закінчитися стратегічним провалом", – заявила глава Єврокомісії.

    Вона також зазначила, що ЄС зробить все можливе, аби допомогти Україні вистояти та знову самостійно ухвалювати рішення про своє майбутнє. Крім того, Україна є частиною "європейської сім’ї", і війна проти цієї країни – вирішальний момент для всіх демократій світу, додала фон дер Ляєн.

    За її словами, необхідно використовувати всі можливості, зокрема й заморожені російські активи, щоб відшкодувати збитки від військової агресії рф та створити майбутнє для України, яке прагнуть її громадяни.

    Нагадаємо

    Народний депутат України Євгенія Кравчук, виступаючи на панелі Всесвітнього економічного форуму в Давосі, показала присутнім частину ракети, якою росія вдарила по Київській області.

    Варвара Крат

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.