• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вчені: кокосова олія корисна від COVID-19

    Опубликовано: 2022-05-21 14:08:53

    Вчені Філіппінської ради з досліджень і розробок у галузі охорони здоров’я провели експеримент, в результаті якого визначили, що кокосова олія ефективна при лікуванні пацієнтів з коронавірусною інфекцією. Про це повідомило видання International Business Times.

    Зазначається, що кокосова олія першого віджиму не тільки знищує вірус, але і активує імунну систему для боротьби з хворобою. Так, засіб допомагає збільшувати виживаність клітин організму.

    У пацієнтів з легкою формою перебігу хвороби молекули кокосової олії можуть знизити рівень вірусу в крові інфікованого на 60-90%.

    Експеримент проводився за участю 56 осіб. Ні у кого з них захворювання не протікало важко.

    Ще один такий експеримент триває в одному з госпіталів Філіппін. Тільки цього разу експерти працюють з важкохворими пацієнтами.

    Як повідомлялося, український уряд закупив майже 30 тисяч флаконів препарату Ремдесівір для лікування пацієнтів з коронавірусною інфекцією. Однак його ефективність заперечує ВООЗ.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.