• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • З Азовсталі вийшли, ймовірно, близько 1700 українських військових – британська розвідка

    Опубликовано: 2022-05-20 13:30:51

    З Азовсталі у Маріуполі, ймовірно, вийшли близько 1700 українських військових, але частина захисників міста залишаються на заводі. Про це повідомляє в Twitter Міноборони Великої Британії з посиланням на дані своєї розвідки.

    У британській розвідці кажуть, що з Азовсталі "здалися", напевно, близько 1700 військових. Невідома кількість українських захисників залишається на заводі.

    Там припускають, що Росія перекине сили з-під Маріуполя на інші операції на Донбасі.

    Однак після запеклого українського опору цим російським силам, ймовірно, знадобиться переоснащення й модернізація, кажуть розвідники. Якщо робити це ретельно, то знадобиться багато часу.

    Але, зазначають британці, російське командування перебуває під тиском, їм потрібно наочно показати досягнення оперативних цілей. Тому РФ, ймовірно, перекине сили з-під Маріуполя без належної підготовки, що може призвести до подальшого виснаження росіян.

    Марк Сировой

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.