• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вчені виявили, що вживання фісташок сприяє зниженню рівня «поганого» холестерину у крові

    Опубликовано: 2022-05-19 14:48:35

    Привести до ладу рівень холестерину допоможуть фісташки, як передає Интернет-издание для девушек и женщин от 14 до 35 лет Pannochka.net

    Підвищений рівень «поганого» холестерину збільшує ризик розвитку інсульту і серцевих нападів, але, на щастя, знизити його допомагають доступні продукти, інформує Ukr.Media.

    Медиками була названа ідеальна закуска для зниження рівня «поганого» холестерину ЛПНЩ — (ліпопротеїни низької щільності) — це фісташки. Про те, чому вчені рекомендують додавати їх у раціон, розповідаємо далі.

    «»Поганий» холестерин призводить до накопичення так званих бляшок в артеріях. Здатність знижувати його рівень мають несолоні фісташки», — з’ясували фахівці.

    Пояснюючи, чому вони вважають ці горіхи ідеальною закускою для очищення кровоносної системи, фахівці вказали на значний вміст у них ненасичених жирів — олеїнової і пальмітолевої кислот. Завдяки їх дії зменшується кількість запальних ділянок на судинних тканинах, де і відбувається концентрація холестеринових бляшок. Крім цього, у крові значно скорочується кількість жирових компонентів.

    «Згідно з 12-тижневим дослідженням за участю людей, які страждають на ожиріння, регулярне вживання фісташок дозволило знизити рівень тригліцеридів майже на 33 відсотки», — розповіли науковці.

    За їх словами, фісташки можуть допомогти не лише поліпшити рівень холестерину у крові, але і стабілізувати серцевий ритм.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.