• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Австралія ввела санкції проти пропагандистів, чиновників і організацій рф

    Опубликовано: 2022-05-18 18:00:16

    Австралія ввела санкції щодо восьми російських пропагандистів. Під обмеження також потрапила низка державних службовців та організацій. Про це повідомляє УНН з посиланням на 7News.

    Деталі

    Обмежувальні заходи торкнулися пропагандиста і генерального директора інформагентства “росія сьогодні” Дмитра Кисельова, генерального директора RT Олексія Ніколова, журналіста і ведучого Всеросійської державної телевізійної і радіомовної компанії Сергія Брильова, гендиректора холдингу “Газпром-Медіа” Олександра Жарова, телеведучого Михайла Леонтьєва, військових кореспондентів Євгена Піддубного, Олександра Коца і Дмитра Стешина.

    Також санкції введені проти директора Музею перемоги Олександра Школьника, т.в.о. глави МНС росії Олександра Чупріяна, першого заступника директора ФСБ Сергія Корольова і першого заступника начальника генерального штабу збройних сил рф Миколи Богдановського.

    Обмеження також були введені проти “ПВК Вагнера” та двох білоруських підприємств: виробника гусеничної техніки “Мінотор-сервіс” і ВАТ “КБ Радар”.

    Нагадаємо

    Австралія ввела фінансові санкції та заборонила в’їзд двом донькам російського диктатора володимира путіна, доньці глави МЗС рф сергія лаврова та 144 російським депутатам.

    Юліана Росковінська

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.