• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Експерти виявили, які продукти сприяють появі головного болю

    Опубликовано: 2022-05-18 14:48:40

    Головний біль може виникнути після вживання певних продуктів, як передає Интернет-издание для девушек и женщин от 14 до 35 лет Pannochka.net

    До розвитку головного болю можуть призвести не лише постійні стресові ситуації, перевтома і поганий сон. Останні дослідження доводять, що викликати сильний біль у голові можуть навіть деякі продукти, інформує Ukr.Media.

    Експерти з Америки проаналізували вплив на організм продуктів, багатих на вміст гістамінів. За їх даними, дефіцит ферменту діаміноксидази (травного ферменту, що відповідає за розщеплення надлишків гістаміну в організмі) призводить до накопичення гістамінів, що впливають на розвиток головного болю.

    Під час дослідження вчені встановили, що відмова від вживання червоного вина, йогуртів, квашеної капусти, шпинату, копченого м’яса, сухофруктів, авокадо і баклажанів допоможе уникнути надлишку гістаміну в організмі, тим самим уникнути появи головного болю. Також під заборону потрапили банани, бобові, томати, шоколад, цитрусові і горіхи — ці продукти теж можуть збільшити вироблення гістаміну в організмі.

    Якщо ви не хочете спровокувати головний біль, вам також слід відмовитися від вживання напоїв, що містять харчові барвники.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.