• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • За добу російська армія вбила 7 мирних жителів Донецької області - ОВА

    Опубликовано: 2022-05-18 12:15:01

    Внаслідок військових дій російської армії в Донецькій області 17 травня було вбито семеро мирних жителів, повідомляє начальник обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

    Зокрема, двоє загинули в Бахмуті, двоє в селі Бахмутське, по одній людині в Соледарі, в Авдіївці та в селищі Дробишеве. Ще шестеро людей отримали поранення. Крім того, у Бахмуті медична допомога була надана дев'яти цивільним особам, пораненим у Луганській області.

    Зазначимо, що перед цим стало відомо про ракетний удар по Бахмуту, який поцілив по житловій п'ятиповерхівці, зруйнувавши її конструкції з п'ятого по перший поверх і спричинивши пожежу. З-під завалів там дістали загиблого чоловіка та пораненого 9-річного хлопчика.

    "Вкотре звертаюся до кожного, хто досі легковажить небезпекою: евакуюйтеся! Росіяни прийшли на нашу землю нищити й вбивати. Для цивільних зараз головне - зберегти своє життя. А військові зроблять свою справу - виженуть з нашої землі рашистів", - наголосив Кириленко.

    У свою чергу, як уточнюють у Головному управлінні поліції на Донеччині, російські війська вдарили не лише по житловому будинку, а й по "інфраструктурі та навчальному закладу" Бахмута.

    Зазначимо також, що з урахуванням останніх даних внаслідок російської агресії в Україні вже було поранено 424 дитини, а 229 загинуло (остання цифра, однак, останніми днями не змінюється).

    Зокрема, як повідомляють в Офісі генпрокурора, найбільше постраждало або загинуло дітей саме на Донеччині – 141. У Київській області це число становить 116, у Харківській – 100, у Чернігівській – 68, у Херсонській – 48, у Луганській – 47, у Миколаївській – 44, у Запорізькій – 28, у Сумській – 17, у Києві – 16, у Житомирській області – 15.

    Тимофій Бесп'ятов

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.