• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Армія РФ завдала ракетного удару по Харківській області: знищили склад сільгосппродукції

    Опубликовано: 2022-05-12 13:45:19

    Російські окупаційні війська 11 травня завдали ракетного удару по Лозовській громаді Харківської області. Про це повідомив мер Лозової Сергій Зеленський у своєму Facebook.

    Внаслідок атаки загинув один мирний житель. Ракету запустили по складові сільськогосподарської продукції, який у результаті загорівся. Склад знищено повністю.

    "Наразі наземної небезпеки для Лозівської громади та міста немає, але є ракетна небезпека", - зазначив Зеленський.

    На жаль, сьогодні було неспокійно. Лозівська громада піддалася обстрілу. Постраждала цивільна людина. З урахуванням безпекових моментів, більше подробиці розповім завтра. Бажаю усім нам спокійної ночі. Наземної загрози немає. Слава Україні!

    Також 11 травня загарбники завдали ракетного удару по Полтавській області та по Краматорському. У місті через ворожі обстріли було пошкоджено склад із аміачною селітрою, загрози життю жителів Слов'янської громади немає. Але керівництво просить обмежити перебування на відкритому повітрі та закрити вікна терміном на добу.

    Віта Молодан

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.